Ασφάλεια Κατοικίας & Επιχειρήσεων

Τα Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας & Επιχειρήσεων εξασφαλίζουν το σπίτι  ή την επιχείρησή σας από οποιοδήποτε απρόβλεπτο γεγονός.

Ασφάλεια Κατοικίας στην Κατερίνη Πιερίας Κική Ρϊντου

Γιατί εμάς;

Πληθώρα επιλογών

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος προγραμμάτων και καλύψεων, σχεδιασμένων με γνώμονα την ικανοποίηση των πραγματικών σας αναγκών, που εξασφαλίζουν εσάς και τους δικούς σας από ό,τι κι αν συμβεί.

Αμεσότητα

Απολαμβάνετε γρήγορες υπηρεσίες και διαδικασίες.

Προνομιακές τιμές

Απολαμβάνετε την εξασφάλιση που σας εγγυάται η εμπειρία, η φερεγγυότητα, και η αξιοπιστία που αποπνέει το όνομα της Γραμματικής Ρίντου.

  Προσφορά σε 1' για ασφάλεια Κατοικίας & Επιχειρήσεων

  Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.)

  • Με ποιον τρόπο μπορώ να έχω αντίγραφο συμβολαίου, σε περίπτωση που το χάσω;

   Αν έχετε χάσει το συμβόλαιό σας, τότε ενημερώστε μας στο asfaleies.katerini@gmail.com ή στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης 23510 22259, 697 900 1410 ή 697 377 2958 και εμείς θα σας το στείλουμε ξανά.

  • Πού μπορώ να δω αναλυτικά τις καλύψεις του συμβολαίου μου;

   Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά τις καλύψεις του προγράμματος που έχετε επιλέξει ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το συμβόλαιό σας, μπορείτε να: Ανατρέξετε στο συμβόλαιό σας, που παραλάβατε με e-mail ή μέσω των συνεργατών μας. Eνημερώστε μας στο asfaleies.katerini@gmail.com ή στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης 23510 22259, 697 900 1410 ή 697 377 2958 και εμείς θα σας στείλουμε εγγράφως την πληροφορία που επιθυμείτε.

  • Πώς ανανεώνεται το συμβόλαιό μου;

   25 μέρες πριν από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου σας θα λάβετε την ειδοποίηση πληρωμής για την ανανέωση, με e-mail και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά. Με την πληρωμή των ασφαλίστρων σας θα λάβετε την ανανέωση του συμβολαίου κατ΄ιδίαν αλλά και στο e-mail σας.

   Προσφορά σε 1' για ασφάλεια αυτοκινήτου

    Προσφορά σε 1' για ασφάλεια μηχανής

     Προσφορά σε 1' για ασφάλεια Κατοικίας & Επιχειρήσεων

      Προσφορά σε 1' για ασφάλεια Ζωής και Υγείας