Ασφάλεια Μηχανής

Προσπαθούμε να είμαστε δίπλα στους ασφαλισμένους μας με προσωπικές σχέσεις που διασφαλίζουν την καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Για να κάνουμε αυτή τη φιλοσοφία μας, πράξη, προσφέροντάς σας ευελιξία στην ασφάλιση της μοτοσυκλέτας σας με ένα πακέτο αποτελούμενο από τις απαιτούμενες καλύψεις αλλά παρέχοντας και μία ευρεία επιλογή προαιρετικών καλύψεων για να μπορέσετε να φτιάξετε το προσωπικό σας πρόγραμμα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, ώστε να απολαμβάνετε ολοκληρωμένη προστασία αλλά συγχρόνως, να μην επιβαρύνεστε με καλύψεις που δεν σας είναι απαραίτητες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Κική Ρίντου στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

Γιατί εμάς;

Είμαστε Υπεύθυνοι

Βρισκόμαστε καθημερινά κοντά σας με μια νέα φιλοσοφία στις ασφάλειες αυτοκινήτων, καθώς σας προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες, αμεσότητα και προσωπική εξυπηρέτηση. Επωφεληθείτε από ολοκληρωμένες καλύψεις, πολλαπλές εκπτώσεις και ουσιαστικές παροχές.

Οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι

Για αυτό είναι μαζί μας κάθε χρόνο. Ακούμε τις ανάγκες τους, και σίγουρα δεν βλάπτουμε την τσέπη τους.

Προνομιακές τιμές

Ενημερωθείτε για τις προνομιακές τιμές στα τηλέφωνά μας!

  Προσφορά σε 1' για ασφάλεια μηχανής

  Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q.)

  Χρήσιμα Έντυπα

  • Με ποιον τρόπο μπορώ να έχω αντίγραφο συμβολαίου, σε περίπτωση που το χάσω;

   Αν έχετε χάσει το συμβόλαιό σας, τότε ενημερώστε μας στο asfaleies.katerini@gmail.com ή στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης 23510 22259 ή 697 900 1410 και εμείς θα σας το στείλουμε ξανά.

  • Πού μπορώ να δω αναλυτικά τις καλύψεις του συμβολαίου μου;

   Αν θέλετε να δείτε αναλυτικά τις καλύψεις του προγράμματος που έχετε επιλέξει, την αξία στην οποία είναι ασφαλισμένο το όχημά σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για το συμβόλαιό σας, μπορείτε να: Ανατρέξετε στο συμβόλαιό σας, που παραλάβατε με e-mail ή μέσω των συνεργατών μας. Eνημερώστε μας στο asfaleies.katerini@gmail.com ή στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης 23510 22259, 697 900 1410 ή 697 377 2958 και εμείς θα σας στείλουμε εγγράφως την πληροφορία που επιθυμείτε.

  • Πώς ανανεώνεται το συμβόλαιό μου;

   25 μέρες πριν από την ημερομηνία λήξης του συμβολαίου σας θα λάβετε την ειδοποίηση πληρωμής για την ανανέωση, με e-mail και θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά. Με την πληρωμή των ασφαλίστρων σας θα λάβετε την ανανέωση του συμβολαίου κατ΄ιδίαν αλλά και στο e-mail σας.

  Ακολουθούν έντυπα (σε μορφή PDF) που μπορεί να χρειαστείτε στην επικοινωνία σας για τις ασφαλιστικές διαδικασίες.

   Προσφορά σε 1' για ασφάλεια αυτοκινήτου

    Προσφορά σε 1' για ασφάλεια μηχανής

     Προσφορά σε 1' για ασφάλεια Κατοικίας & Επιχειρήσεων

      Προσφορά σε 1' για ασφάλεια Ζωής και Υγείας